Een mooie herinnering

Een mooie herinnering

Tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk zaten we te twijfelen over een videograaf. Jan kenden we van vroeger en kwamen we toevallig op een beurs tegen.

Omdat foto’s en video het enige is wat je als tastbare herinnering overhoudt na je bruiloft hebben we besloten om naast de fotograaf ook voor een videograaf te kiezen.

Jan is een fijn persoon om in de buurt te hebben. Hij brengt gezelligheid en heeft een grote gun factor. De samenwerking ging super goed tussen Jan en de fotograaf. Je zou bijna zeggen dat ze een team waren die vaker samen werkten.
Erg leuk is dat Jan met meerdere camera’s filmt. Behalve de grote camera heeft Jan ook kleine camera’s waarmee leuke stukjes in de auto zijn opgenomen. Na de grote dag hadden we al snel een kort filmpje. Stiekem is dit filmpje het leukst om even snel te laten zien.

We hebben Jan als persoon en zijn werk echt als meerwaarde beschouwd voor onze bruiloft. We hebben een mooie herinnering en hoewel de foto’s erg mooi zijn, krijg je bij een video toch een ander gevoel. Uiteindelijk zijn we blij dat we voor beide hebben gekozen.

We kunnen Jan aan iedereen aanraden. Ben je (nog) niet overtuigd van Jan, dan zou je gewoon eens langs moeten gaan en met hem praten. Jan, hartelijk bedankt voor je aanwezigheid en je mooie werk op onze dag!