Aanrader!

Aanrader!

 

Lieve Jan,

We hadden niemand beter kunnen wensen dan dat jij erbij was op onze mooiste dag. Je was die dag bijna onzichtbaar aanwezig en voelde vanaf de kennismaking sowieso al vertrouwd.
Hoe jij in alles een prachtfoto ziet en creatief kunt zijn met materialen en effecten is echt super. Door je humor en enthousiasme maakte je het voor ons extra relaxed en ontspannen.
Dat de video clip van 6 minuten zo compleet, overzichtelijk, humoristisch, romantisch en sfeervol zou zijn hadden we van tevoren niet kunnen bedenken. Toen we deze week de gehele film van 45 minuten kregen hebben we de hele dag met een lach en warmte weer opnieuw mogen beleven.
Je schat super in wat wij belangrijk vonden om terug te zien. Ook alle foto’s die je hier ook nog eens bij geschoten hebt zijn helder, origineel en fantastisch. Onze dag was al onvergetelijk en door jouw werk hebben we nu zoveel om alles compleet weer mee te maken en te herbeleven.

Ontzettend bedankt voor alles en ik raad een ieder aan om voor belangrijke momenten in een ieders leven jou te benaderen ?

Liefs,