Fotofeestje: een overgetelijke ervaring!

Fotofeestje: een overgetelijke ervaring!

Zoek je een bijzondere manier om een kinderfeest onvergetelijk te maken? Dan heeft JB filmproducties de perfecte oplossing: een bruisend fotofeestje. Hierbij worden jouw kind en zijn of haar vrienden de stralende middelpunten van een professionele fotoshoot.

Unieke Feestervaring

Tijdens ons fotofeestje krijg je voor twee uur de exclusieve beschikking over onze studio. Met ruimte voor maximaal 8 kinderen, zorgt dit voor een persoonlijke en gezellige sfeer. Bovendien worden alle speciale momenten vakkundig vastgelegd. Na afloop ontvang je alle foto’s digitaal, zodat je gemakkelijk deze waardevolle herinneringen kunt delen. Kies je voor onze studio, dan voorzien wij ook in limonade, snoep en chips. Dit bieden we aan vanaf €200, inclusief 21% BTW.

Flexibele Opties voor Een Persoonlijk Feest

Wil je het feestje uitbreiden of aanpassen? Dat kan! Voor slechts €90 extra per uur kun je het feestje verlengen. Ook is het mogelijk om meer vriendjes uit te nodigen voor een kleine meerprijs per kind. Daarnaast bieden we de optie om naar een locatie van jouw keuze te komen, binnen een straal van 50 km, voor een meerprijs van €75.

Contacteer Ons voor Een Op Maat Gemaakt Feest

Elk feest is uniek. Daarom nodigen we je van harte uit om jouw ideeën met ons te delen. Samen maken we het fotofeestje tot een dag die je kind nooit zal vergeten. Bekijk ons portfolio en bel ons direct op 06-48 93 23 94. Bij JB filmproducties zetten we ons volledig in om van jouw feest een sprankelende herinnering te maken. Laten we samen een onvergetelijk fotofeestje organiseren!